TOCĂTORUL -PLATOUL  DE SERVIRE,  ESTE FĂCUTE ÎN STIL RUSTIC DINTR-UN SINGUR  CHERESTEA  LĂSÂND CARACTERUL LEMNULUI,ȘI DE ACEIA NU SUNT  DOUĂ BUCĂȚI LA FEL.

PE O PARTE A TOCĂTOAREI  ESTE ARS MARCA LIFEBLOOD ȘI NOI PROPUNEM FOLOSIREA ACESTEI PĂRȚI A TOCĂTOAREI PENTRU TĂIAT ȘI PARTEA CEALALTĂ SE POATE FOLOSI CA PLATOUL  DE SERVIRE   SAU PUTEȚI SĂ FOLOSIȚI AMÂNDOUĂ PARȚI PENTRU TĂIAT.

PENTRU FINISAREA SUPRAFAȚEI LEMNULUI NOI NUMAI MATERIALE  NATURALE LE FOLOSIM,ADICĂ ULEI SAU CEARĂ DE ALBINE NATURALE  CEI CARE  CORESPUNDE  CU  STANDARDELE SIGURANȚEI  ALIMENTARE.

MATERIA PRIMĂ A TOCĂTOAREI ESTE  LEMN STEJAR,SALÂM,CIREȘE ȘI PALTIN.MATERIA MÂNERULUI LA CATEVA PIESE ESTE DIN FRÂNGHIE.LA SUPRAFAȚA LEMNULUI POATE SĂ APARE URME DE CARI DEOARECE FOLOSIM ȘI LEMN USCAT DE CÂTEVA ZECI DE ANI DAR CARII NU SUNT ÎNĂUNTRU CĂ LEMNUL ESTE TRATAT DINPOTRIVA.

PRODUSUL ESTE FĂCUT MANUAL

PENTRU CURĂȚARE A TOCĂTOAREI NU FOLOSIȚI MAȘINA DE SPĂLAT VASE , DEOARECE DACĂ LEMNUL  STĂ ÎN APĂ FIERBINTE  POATE SĂ DEFORMEZE ȘI SĂ SE CRAPE.

PROPUNEM SĂ ȘTERGEȚI LEMNUL CU O CÂRPĂ CU APĂ CALDĂ ȘI SĂ USCAȚI.DACĂ SE CULOREAZĂ CURĂȚAȚI CU OȚET SAU CU SUC DE LĂMÂIE .DACĂ PIERDE DIN LUCIOASE NATURALE  PUTEȚI  SĂ TRATAȚI CU ULEI DE MĂSLINE SAU CU ULEI DE FLOAREA SOARELUI.

Mărime: Lungime 50 cm

              Lățime 20-25 cm

              Înălțime 2-2,5cm

Tocător,Platou de servire bucătărie CB 50 A

  • 100,00 Ron


Etichete: tocator, platou de servire, teava, , bucatarie, lemn, rustic, unicat